Daca doresti sa sustii financiar activitatile noastre, poti dona orice suma de bani pe care o doresti prin transfer bancar catre contul nostru bancar:

Beneficiar: Asociatia Societatea Educationala Platon

CIF: 28460246

Cont IBAN beneficiar : RO87 RNCB 0074 1287 0996 0001

Banca beneficiarului: BCR (Banca Comerciala Romana)- sucursala sector 3

Detalii de  plata: Donatie

Sau mai simplu direct in contul nostru Paypal dand clic la imaginea de mai jos:

Poti dona cei 2% din impozitul tau pe venit din anul precedent (termen de depunere sfarsitul lunii mai al anului curent):

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie ci este in esenta o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental. Mai multe detalii pe www.doilasuta.ro

Daca doriti sa sprijiniti activitatile asociatiei noastre, puteti sa directionati cei 2% din impozitul Dvs pe venit din anul 2012 catre asociatia noastra prin completarea urmatoarelor formulare:

a) daca aveti doar venituri din salarii: DESCARCATI DECLARATIA 230 de la adresa http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_230_2012.pdf  i completati, citind cu atentie instructiunile de la final. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): DESCARCATI  DECLARATIA 200 de la adresa http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_200_2012.pdf  si completati, (punctul III) citind cu atentie instructiunile de la final. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Cei care obtin pe langa salarii si alte venituri, vor completa formularul 200, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III “Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat”.

Datele de completare a declaratiilor:

Denumire entitate nonprofit: Asociația Societatea Educațională Platon

Cod de identificare fiscala:  28460246

Cont bancar (IBAN):  RO87RNCB0074128709960001 deschis la BCR

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti la adresa: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/AsistentaContribuabili/AdreseUnitati

In conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. In cazul in care doresc, donatorii pot sa comunice Asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

Daca aveti nevoie de suport atat in completarea acestor formulare, cat si pentru depunerea lor, va rugam sa ne contactati la office@asociatia-platon.ro

Pentru a afla cum cei 2% pot ajuta asociatia noastra, va rugam sa consultati pagina Agenda pentru 2016.